Jobbet

Jag älskar ju verkligen mitt jobb och det är ingen hemlighet. Jag jobbar på ett spa, tillika salong i centrala Luleå och vi har precis flyttat vår verksamhet till större lokaler, optimerat verksamheten, nyanställt och gjort förändringar i produktsortiment. Kort sagt är det mycket som händer och det är så himla roligt! :)
 
Nästa projekt är hemsidan, som kommer bli mer lättöverskådlig och följa vårt grafiska koncept bättre. Den kommer vara tillfixad inom någon vecka. Det vi dragit igång nu på senaste är en Facebooksida som kommer uppdateras ofta med bilder, erbjudanden, tävlingar osv. För den som är nyfiken kan man gilla sidan här.
 
Vi har också startat en blogg, och den hittar ni här.Det som är roligt med Spa of Sweden Medical-bloggen är att jag äntligen får tid och lust att få utlopp för den kreativitet som faktiskt finns inom mig gällande makeupen.
 
 
Puss på er!

Tack

 
Tack Mathilda, de orden behövde jag.

En stor köttbulle

KAN INTE FATTA ATT JAG SÅG UT SÅ FÖR TVÅ ÅR SEN?
 
Ska tapetsera en vägg med den här bilden så jag aldrig hamnar där igen. Är rätt nöjd med mina ca 23-25 kg (vägde mig aldrig från första början) som jag gått ner, dock hade det varit häftigt med -30 kg. För sakens skull och för att jag skulle ligga optimalt i vikt för min längd (172 cm).
 
72 kg, här kommer jag! Aldrig mer köttbulle!
 

Magbekymmer

Har sen några veckor/en månad tillbaka haft jättejobbigt med min mage. Uppblåst, svullen, trög, icke fungerande - trots LCHF. Jag vet ju, efter två år med den här kosten, att det är såhär jag ska äta. Men det är som att kroppen i övrigt är i obalans... och då spelar det kanske ingen roll vad man äter? Det enda som möjligtvis får igång min mage är om jag äter kolhydrater, men då blir den upp och ner åt andra hållet istället? Håller på att bli galen!
 
Ibland känns det som ett "sug i magen" och ibland är det som att jag får riktigt brännande ont. Gör även att jag inte äter som jag ska, när jag ska. Jag kan vara hungrig men vill som inte ha mat, förstår ni? Det är nästan alltid värst vid lunch, men kan komma på kvällen ibland... Och vissa dagar ser min mage ut som att jag är gravid i sjätte månaden. Låter helskumt, men om någon vet vad som kan vara fel och vad man gör för att det ska bli bättre så mottages hjälp tacksamt.
 
Jag skulle själv gissa på att jag fått magkatarr eller något liknande pga allt som hänt runt mig de senaste månaderna... men det känns ju ovärt. Jävla skitkropp, må bra.
 
Slut på klagandet :)
 
Ska äta kolhydrater någon dag och se om ruljansen kommer igång, sen återgå till LCHF. Känna om jag måste justera något...
 
Puss&kram
 
 
 

Det var det där med livet...

... att det liksom passerar och man inte riktigt hinner med. Jag mår bra, jag äter LCHF största delen av tiden, efter utmaningen (fyra veckor lång) hade jag tappat från 84,9 kg till lite drygt 80,5 kg. Hann knappt träna, och knappt äta (var dock strikt när jag väl åt). Har bara varit helt uppe i flytten med jobbet, och när jag är så stressad är jag inte hungrig, och när jag stressar åker kortisolet upp och jag tappar knappt alls... de sista tre veckorna var det bara något hekto per vecka. 
 
Nu är det fullt ös fram tills vi ska åka till Thailand, vågen stod imorse på 79,8 kg så jag rör mig ju neråt iallafall! Skynda långsamt!

Dock ska jag säga att jag är grymt less på att hela tiden "tumma" på 80-kilosgränsen, vill verkligen vara närmare 70 kg nu. Men, allt sitter ju i mig själv och det vet jag.
 
Väldigt svamligt inlägg men ni vet att jag tittar in här när jag har tid och lust.
 
Puss på er ♥