Ett litet hejdå...

...några veckor framöver. Jag har ju inte mått så bra i min mage, haft mycket att göra i mitt liv samt att vi ju äntligen ska på semester i Thailand nu på fredag. Vi är borta två veckor. Så när jag kommer tillbaka hoppas jag på att vara fylld av energi, frisk och glad igen! Ha det så bra till dess ♥
 

En liten uppdatering

Jag hade magkatarr. Magen blev inte bättre av Novalucol, hjälpte endast någon minut sen var det lika illa igen... låg hemma måndag och tisdag, samt att jag även gick till vårdcentralen då och de sa att jag skulle köpa omeprazol och ta i en kur. Så just nu äter jag inte LCHF överhuvudtaget, jag äter det jag får i mig. Lättsmält mat, drickyoughurt och gröt bland annat.

Jag märker att något inte riktigt står rätt till för i vanliga fall när jag börjar äta kolhydrater triggas jag igång något fruktansvärt, den här gången är det inte så. Jag överkonsumerar inget i kolhydratsväg (vilket brukar vara fallet) och jag är knappt ens sugen på sådant jag brukar älska i vanliga fall, som lax och kött. Kroppen säger bara nej. Har snart ätit omeprazol en vecka och det känns lite bättre, dock i obalans fortfarande. Men, det tar väl tid att bli frisk, för jag gissar att det tog tid att bli sjuk också.
 
Annars är det bra, men upp och ner med humöret eftersom jag inte kan äta ordentligt.
 
Imorgon får jag en riktig "ta-hand-om-mig-själv-dag" då jag ska och göra nya naglar samt klippa mig. Tjuvstartar idag med att färga håret samt bleka tänderna. Man behöver sköta om sig för att må bra, det är jag 100% övertygad om.
 
Och, så fort magen blir bättre SKA jag komma igång med träningen, den har legat på is i nästan ett halvår så det är dags.
 
Hoppas allt är bra med er! ♥